

The Pennsylvania Asphalt Pavement Association (PAPA) has scheduled our Regional Technical Meeting on March 16 & 17, 2021 to be held **VIRTUALLY** from 8:00 a.m. to noon via GoToWebinar. This is an ideal opportunity for you to hear from your peers across all PennDOT Districts, top State and National Technical Experts in the transportation field, plus learn about emerging project pilots, specification changes, issues, opportunities, innovations, and technologies. It is important to attend these educational meetings for your certification. A certificate of completion (including PDH/NECEPT hours) will be sent out shortly after the meeting ends to all attendees registered for <u>both days</u>.

## Cost: \$25.00 — PAPA Members / Government \$50.00 — Non-Members

**Please register no later than Friday, March 12, 2021,** so we can ensure each attendee receives their log on registration information for GoToWebinar. If you have any questions, feel free to email Donna Sweeney at <u>donna@pa-asphalt.org</u>. Questions regarding payment should be directed to Jill Lombardi at <u>jill@pa-asphalt.org</u>, or call the Association office at (717) 657-1881.

Thank you for your participation, we look forward to seeing you at the webinar.





#### **2021 PAPA Regional Technical Meeting**

March 16 and 17, 2021 8:00 a.m. to Noon Via GoToWebinar 7 PDH and/or NECEPT Credits

### *Tuesday, MARCH 16, 2021 – 8:00 AM to NOON*

30 min	7:30 a.m.	Meeting Live via GoToWebinar	Attendees
5 min	8:00 a.m.	Opening Remarks – Housekeeping Items	Charles Goodhart, PAPA
30 min	8:05 a.m.	Setting Up Lots and Sublots, Test Sample Locations on Dept. Projects & Other Hot Issues	Brent Trivelpiece, PennDOT
15min	8:35 a.m.	District 1 Presentation	PennDOT
15 min	8:50 a.m.	District 2 Presentation	PennDOT
30 min	9:05 a.m.	eTicketing Status & Electronic Signatures	Kelly Barber, PennDOT
30 min	9:35 a.m.	Updates: HWTT-IDEAL-CT Pilot & SSP, SMA/RAP Pilot, RAS Research Project, Rejuvenator Research, Project, & Reducing Gyratory Design Levels.	Neal Fannin, PennDOT
15 min	10:05 a.m.	BREAK	Attendees
15 min	10:15 a.m.	District 10 Presentation	PennDOT
15 min	10:30 a.m.	District 11 Presentation	PennDOT
15 min	10:45 a.m.	District 12 Presentation	PennDOT
30 min	11:00 a.m <b>.</b>	PA Turnpike Commission 2020 Test Data Summary, Verification Results for Mix Design Submittals, Proposed Spec Changes, etc.	Chris Forry, PTC
30 min	11:30 a.m.	Attendees Time to Ask Questions, Broach Concerns, Ask for Clarification Topics Presented, etc.	Gary Hoffman, PAPA
1 min	12:00 P.M.	Wrap Up and Adjourn	Charles Goodhart, PAPA







#### **2021 PAPA Regional Technical Meeting**

March 16 and 17, 2021 8:00 a.m. to Noon Via GoToWebinar 7 PDH and/or NECEPT Credits

## Wednesday, MARCH 17, 2021 – 8:00 AM to NOON

30 min	7:30 a.m.	Meeting Live via GoToWebinar	Attendees
5 min	8:05 a.m.	Opening Remarks – Housekeeping Items	Charles Goodhart, PAPA
25 min	8:10 a.m.	2020 M&T Lab Test Results/eCAMMS Update/High RAP Mixes Status	Jay Sengoz, PennDOT
15 min	8:30 a.m.	District 3 Presentation	PennDOT
15 min	8:45 a.m.	District 4 Presentation	PennDOT
15 min	9:00 a.m.	District 5 Presentation	PennDOT
15 min	9:15 a.m.	District 6 Presentation	PennDOT
30	9:30 a.m.	NCAT: "Evaluation of IDEAL-CT Testing Devices"	Nathan Moore, NCAT, Auburn University
15 min	10:00 a.m.	BREAK	Attendees
15 min	10:15 a.m.	District 8 Presentation	PennDOT
15 min	10:30 a.m.	District 9 Presentation	Kevin Gnegy, PennDOT
15 min	10:45 a.m.	Attendees Time to Ask Questions, Broach Concerns, Ask for Clarification on Topics Presented, etc.	Gary Hoffman, PAPA
30 min	11:00 a.m.	"Quantification of Blending Degree Between RAP & Virgin Binders"	Walaa Mogawar, University of Massachusetts, Dartmouth
30 min	11:30 a.m.	Asphalt Institute Update – Hot Topics	Greg Harder, Asphalt Institute
1 min	12:00 p.m.	Wrap Up and Adjourn	Charles Goodhart, PAPA





(Agenda tentative and subject to change)

# PAPA 2021 Regional Technical Registration Form March 16 and 17, 2021

OMPANY NAME					
ntact Name	Phone				
REGISTRANT NAME	<u>EN</u>	IAIL	PHONE NUMBER		
umber of Registrants: N N	lember/Government on-Member		<u>OTAL</u>		
(please note – PennDC	)T employees must reg	ister via PennDOT Travel/	'Central Office)		
Please send me an inve	bice				
Enclosed is a check (m	ade payable to PAPA	)			
Credit Card CTRL+	CLICK PAY ON	ILINE HERE			
And, print name as i	t appears on credit	card for payment verif	ication:		
If above link does not v	vork, navigate to: <u>http</u>	://www.pa-asphalt.org/e	events/payment-page/		
<b>Return Registration F</b>	orm to:				
PA Asphalt Pavement . 3544 N. Progress Aver Harrisburg, PA 17110	ue, Suite 100	R via email to jill@pa- via fax to (717) 657			
Cancellati	ons received after 3/12	?/21 (or no-shows) forfeit	a refund.		